Om BD Montage​

BD Montage er en privat virksomhed ejet og ledet af Brian Dahlmann.

Brian arbejdede med Crawford-porte i 3 år inden han i 2002 startede BD Montage og etablerede et samarbejde med Hörmann Porte, et samarbejde, som har kørt i 14 år, dette samarbejde har ført Brian vidt omkring såvel geografisk, som opgavemæssigt og dermed har han et mangeårigt og solidt erfarings-grundlag at trække på, når det gælder såvel rådgivning af BD Montage’s kunder om hvad og hvor, som det praktiske omkring montage af både store og små projekter.

Vor kundekreds er alsidig og omfatter bl.a. industrien, landbruget samt private husstande.

Vi har ingen stor og tung administration. Dette kommer vore kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet.

Da det er svært at være flere steder på en gang samarbejder jeg med flere små selvstændige portfirmaer fordelt over det meste af Jylland og Fyn.Vi har en fælles målsætning der hedder Kvalitet til aftalt tid

Se de forskellige modeller af porte i vort galleri »

Læs mere i vor brochure »​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en port

​Vi har 20 års erfaring med industri- og garageporte. Vi lægger vægt på stabilitet, fleksibilitet samt høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde. Dertil kommer fornuftige priser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en garageport.

Du kan kontakte os på mobiltelefon 51 66 51 91 eller på e-mail info@bdmontage.dk.

Få et uforpligtende tilbud

​Hvis du har en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt