Ledhejseporte til private, industri og andre erhverv

Leder du efter en leverandør af ledhejseporte? Hos BD Montage har vi mange års erfaring med at lave garageporte, industriporte og lignende. Vi tilbyder salg og montage. Derudover til byder vi portservice og reparation. Vi har privat- og erhvervskunder i bl.a. Horsens, Kolding og Esbjerg samt mange andre steder.

Udnytter pladsen maksimalt og leveres efter mål

Ledhejseporte fungerer næsten som rulleporte, men en rulleport ruller sig sammen over portåbningen, hvorimod en ledhejseport kører sikkert og effektivt op under taget. Både ledhejse- og rulleporte udnytter dermed pladsen maksimalt.

Fordelen ved en ledhejseport er dog, at lamellerne er tykkere og dermed kan isoleringen være bedre. Du kan vælge både fjernbetjening og manuel betjening, og vi har mange farver at vælge imellem. Alle portene leveres efter mål.

Alle vores porte er i høj kvalitet, og vi har skarpe priser. Vi kommer naturligvis ud for at rådgive og vejlede samt måle op, så vi kan give et korrekt tilbud. Portene skal serviceres med jævne mellemrum, men vi servicerer alle fabrikater. Vi forhandler også reservedele til alle porte.

Kontakt os for at høre mere om vores ledhejseporte

Du er velkommen til at få mere at vide om vores ledhejseporte og til at bestille tid til en opmåling. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Du kan ringe til os på mobiltelefon 51 66 51 91 for at aftale videre, eller du kan skrive til os på e-mail info@bdmontage.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

​Hvis du har en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt