Læsseramper til industrien og andre erhverv

​Skal du have etableret læsseramper? Hos BD Montage har vi 20 års erfaring med at levere, montere og servicere alt fra industriporte til læsseramper for industrien og andre erhverv. Vores kunder befinder sig i blandt andet Horsens, Kolding og Esbjerg.

Læssebroer, slusehuse andre former for læsseramper

​Vi leveringsdygtige i alle former for læsseramper såsom læssebroer, sluser og slusehuse fra PROMStahl. Vi kan levere en læsserampe til ethvert formål.

Læsseramperne kan leveres med hydrauliske ramper og lifte, og det kan være med eller uden sluser. Samtidig er vi leveringsdygtige i forskellige former for industriporte, herunder hurtigporte.

Vi tilbyder endvidere service og reparation, hvor vi fakturerer efter den forbrugte tid. Priserne er naturligvis afhængige af tidspunktet på døgnet.

Vi lægger vægt på høj og ensartet kvalitet i vores arbejde. Dertil kommer, at vi har fokus på at udvise stor fleksibilitet. Derudover har vi fokus på at tilbyde fornuftige priser.

Kontakt os for at høre mere om vores rampeløsninger

​Du er velkommen til at få en snak om vores løsninger inden for ramper og porte samt vedligeholdelse og reparation. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på mobiltelefon 51 66 51 91, hvis du vil høre mere. Du kan også skrive til e-mail info@bdmontage.dk.

Du kan læse mere om vores rampeløsninger i vores brochure.

Få et uforpligtende tilbud

​Hvis du har en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt