En hurtigport giver en kortere gennemkørselstid

Overvejer du muligheden for en hurtigport? Hos BD Montage har vi gennem mange år oparbejdet en stor ekspertise inden for porte, herunder hurtigkørende porte, der sikrer en kortere gennemkørselstid. Vi er leverandør af porte til både private, industri og andre erhverv, og vi tilbyder også service og reparation. Vores kunder befinder sig i bl.a. Horsens, Esbjerg og Kolding samt mange andre steder.

Forbedrer indeklimaet og sikrer en optimal drift

Vi kan tilbyde alt fra en garageport til en industriport i form af en traditionel ledhejseport eller rulleport. Det er tilstrækkeligt for de fleste, men der kan være flere årsager til at vælge en hurtigport.

Hurtigkørende porte bliver bl.a. benyttet mellem afdelinger i bygninger, hvor der f.eks. er behov for at begrænse indsynet, og hvor der er meget trafik med gaffeltrucks og lignende.

Hurtigporte vil typisk forbedre indeklimaet, spare på varmen og sikre en optimal drift i produktionen eller på lageret. Den hurtige åbne- og lukkehastighed minimerer samtidig risikoen for, at porten bliver påkørt af en gaffeltruck.

Vi kan levere porte med eller uden vinduer, og vi har et bredt sortiment med mange farver. Der er i det hele taget mange muligheder, og alle portene leveres på specialmål.

Få et uforpligtende tilbud på en hurtigport

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at måle op, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for en hurtigport. Du kan ringe på mobiltelefon 51 66 51 91 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@bdmontage.dk.​

Få et uforpligtende tilbud

​Hvis du har en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt