Salg, levering og montering af garageporte

Garageporte såsom ledhejseporte og rulleporte

​Er du på udkig efter garageporte? Hos BD Montage har vi stor ekspertise med fremstilling og montering af blandt andet rulleporte og ledhejseporte såsom garageporte og industriporte. Vi leverer til både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Horsens, Esbjerg og Kolding med videre.

Salg, montering og service af industri- og garageporte

​Vi tilbyder salg, levering og montering af både garageporte og industriporte efter mål. Vi kan levere porten i alle RAL-farver og i mange forskellige profiler. Derudover servicerer og reparerer vi porte fra alle fabrikater.

​Udnyt hele dybden i garagen med en ledhejseport

​En ledhejseport monteres bag indkørselsåbningen og åbner lodret. Derved kan man udnytte hele dybden i garagen. Sikkerheden er i højsædet, og alle porte leveres med fjederbrudssikring som standard, og sektionerne har fingerklemsikring.

De nøje afstemte fjedre og køreruller med kuglelejer sikrer, at vores ledhejseporte åbner og lukker meget let og lydsvagt. Samtidig er de forsynet med tætningslister i fleksibelt og klimabestandigt materiale. Dermed bliver din port tæt.

En rulleport leveres med motor og valgfrit betjeningssystem

​En rulleport optager ingen plads inde i rummet, idet den ruller omkring en aksel, når den åbnes. Rulleporte leveres med integreret motor, hvor der er mulighed for mange forskellige betjeningssystemer. Du kan vælge imellem for eksempel fjernbetjening, transponder eller nøgle.

Vippeporte og dobbeltdøre med eller uden isolering

​Vi kan levere billige vippeporte og dobbeltdøre med eller uden isolering. Denne type port er en prisbillig måde at få lukket sin garage på. Vi kan levere disse garageporte med integreret dør.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en port

​Vi har 20 års erfaring med industri- og garageporte. Vi lægger vægt på stabilitet, fleksibilitet samt høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde. Dertil kommer fornuftige priser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en garageport.

Du kan kontakte os på mobiltelefon 51 66 51 91 eller på e-mail info@bdmontage.dk.

Få et uforpligtende tilbud

​Hvis du har en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt